Contact info

Mocht u langs willen komen op de repetitie dan kan dat op

Volendams Vocaal Ensemble
Mariakerk Julianaweg 72
1131DC Volendam

Telefoonnummer:
Gre Hansen ( voorzitter) +31299368012 / +31655598234
Gré Pronk (bestuurslid / penningmeester) +31299406118 / +31623283110

E-mail: info@volendamsvocaal.nl

Contactformulier

  Onze sponsoren

  technoberg-it-services  rabobankjmslogo

  Nieuwe leden van harte welkom!

  Het gemengd koor is gezond en kent een stabiel ledenaantal van zo’n 50 enthousiaste zangers en zangeressen. Er is altijd plaats voor nieuwe leden die het koor kunnen versterken of die het natuurlijk verloop kunnen opvangen.

  Laat u niet weerhouden door de gedachte, “Dat zal wel te moeilijk zijn voor mij”. Met een goed gehoor en regelmatig repetitiebezoek komt u een heel eind. Alles wat nodig is om koormuziek te kunnen lezen, wordt tijdens de repetities “spelenderwijs” aangeleerd en de koorleden om u heen helpen mee, om u snel wegwijs te maken.

  Proef de sfeer en kom gratis repeteren

  Wilt u de sfeer eens proeven? Dat kan, de loper ligt uit en u bent van harte welkom om één of meerdere keren uit te proberen of het Volendams Vocaal iets voor u is.

  Het koor repeteert iedere dinsdag van 19:30 tot 21:30 uur in het repetitielokaal achter de Mariakerk, ingang Kerkstraat. Adres Mariakerk Julianaweg 72, 1131 DC Volendam. Halverwege de repetitie is er in een gezellige sfeer een korte koffie-/theepauze. Stap gewoon eens vrijblijvend binnen en ervaar naast het muzikale plezier ook de gastvrijheid van de koorleden. Veel Volendammers, maar ook talrijke mensen uit de regio gingen u al voor.

  Kennis nemen van elkaar

  Volendams Vocaal staat open voor contacten met andere koren, met begeleidingsorkesten of met verenigingen die een raakvlak hebben met muziek en/of cultuur. Onze interesse reikt verder dan het eigen repertoire. Het is goed om ook kennis te nemen van de muzikale prestaties van anderen.

  Samen een concert uitwerken

  Koren die voor eigen of extern publiek wel eens een concert organiseren, weten dat het niet eenvoudig is een compleet middag of avondvullend programma samen te stellen. Het vraagt beheersing van meerdere muziekstukken en dus veel repetitietijd. Daarnaast is de kans aanwezig dat bezoekers het minder boeiend vinden om steeds naar hetzelfde koor te luisteren.

  Het Volendams Vocaal Ensemble kan een deel van zo’n concert voor haar rekening nemen, desgewenst met solistische inbreng. Allicht leent een programma zich ook om samen iets te doen. Aarzel niet om geheel vrijblijvend te informeren naar de mogelijkheden.